Τρόποι και έξοδα αποστολής

Ολοκληρώνοντας την αγορά σας,

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρία ταχυμεταφορών

  • Για αγορές από 35,00€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 35,00€ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal είναι 3,50€
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 35,00€ για πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είναι 3,50€
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 35,00€ για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 3,50€


Χρόνος παράδοσης των παραγγελιών

Η επεξεργασία των παραγγελιών σας ξεκινά κάθε μέρα στις 9.00 το πρωί. Η ετοιμασία τους και η παράδοση τους στην εταιρία ταχυμεταφορών γίνετε από τις 14.00 -17.00 την ίδια μέρα , με αυτό τον τρόπο έχετε την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας .

Έτσι επιτυγχάνουμε την παράδοση της παραγγελίας σας μέσα σε 24 ώρες για το λεκανοπέδιο Αττικής, από 24-48 ώρες για υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς και για νησιώτικους προορισμούς από 24-72 ώρες το αργότερο.

Παρακάτω ο επίσημος πίνακας χρόνου παράδοσης των ΕΛΤΑ Courier σε εργάσιμες ημέρες.

Βασικές Υπηρεσίες Express
Επόμενη μέρα (Next Day)

Χρόνος
Παράδοσης

Εντός της ίδιας πόλης 1
Εντός της ίδιας περιφέρειας 1-2
Προς χερσαίους προορισμούς 1-2
Προς νησιωτικούς προορισμούς 1-3
Προς δυσπρόσιτες περιοχές 1-5

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες (πρωινές: 09:00-14:00 ή απογευματινές: 14:00-19:00), θα προτείναμε για διευκόλυνσή σας να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" της αγοράς σας.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, η ROYALTY MEDICAL SUPPLIES σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα των ΕΛΤΑ Courier ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

H ROYALTY MEDICAL SUPPLIES δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες.

Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων.

Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Στην περίπτωση αυτή και πάλι η ROYALTY MEDICAL SUPPLIES θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη.

Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε προσωρινή έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας Royalty Medical Supplies σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα σε περίπτωση που δεν υπάρχει συμφωνία με αυτό που είδατε στην ιστοσελίδα μας, ή εφόσον το προϊόν είναι χαλασμένο.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε χρονικό διάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών ώστε να προβούμε σε αλλαγή του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος.

Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον η συσκευασία είναι άθικτη. Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας, για λόγους ασφαλείας και προστασίας του πολίτη, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων στην εταιρία μας και τον έλεγχο της κατάστασής τους.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πριν την επιστροφή του προιόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 317207 ή να αποστείλετε email στο: info@royaltymed.gr

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προιόντα είναι: Royalty Medical Supplies, Θ. Νάτσινα 20, ΤΚ 54249, Θεσσαλονίκη.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ακύρωση μίας παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο εντός της ημέρας της παραγγελίας σας και αφού επικοινωνήσετε άμεσα στο 2310 317207 ή να αποστείλετε email στο: info@ royaltymed.gr, δίνοντας μας τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως όνομα και αριθμό παραγγελίας.